e-Plan – kvalifiseringskurs i bruk av verktøyet

e-Plan er utviklet som en applikasjonsløsning som kan installeres på en ordinær Ipad. Løsningen er både et visuelt planverktøy, et påminningsverktøy og et mestringsverktøy. e-Plan kan benyttes fra enkle dagsplaner til komplekse atferdsavtaler. Løsningen er delt i en brukermodus og en administratormodus. Enkelt og intuitivt grensesnitt med høy grad av fleksibilitet gjør e-Plan anvendelig til ulike formål.

skjermbilde fra e-plan

e-Plan er et planverktøy for nettbrett som er utviklet ved Oslo universitetssykehus, Avdeling for nevrohabilitering. Løsningen er utviklet for å gi personer med nedsatt kognitiv funksjonsevne et
digitalt alternativ til analoge planverktøy. Målsetningen med verktøyet er å bidra til forutsigbarhet, selvstendighet og medvirkning for målgruppen.

Deltakere på kurset vil få en gjennomgang av den tekniske løsningen samt veiledning om hvordan funksjonaliteten anvendes best mulig for individuell tilpasning til den enkelte bruker.

NB Deltakere må ha med egen Ipad (IOS 12 eller nyere) og vil få tilgangskode til appen på kursdagen.

 

Viktig og påmelding
Dette programmet går samtidig som hovedprogrammet, har maks 30 plasser pr. sesjon og krever egen påmelding og bekreftelse.

Hvis du har interesse av å melde deg på denne sesjonen, så send en mail til mtekforalle@ridderne.no
og skriv hva du vil delta på og hvorfor.