Lunsj onsdag

Dagens lunsj er foccacia med ulke typer pålegg fra Asker produkt.

Du kan velge mellom
- ost og skinke
- kreolsk kylling
- laks og eggerøre
eller roastbiff

Men du kan bare velge EN!

Asker Produkt gir individuell fagopplæring og arbeidsinkludering gjennom produksjon av varer og tjenester markedet etterspør.

Asker Produkt har 36 plasser tilknyttet Varig Tilrettelagt Arbeid (VTA) i tillegg til 8 plasser til arbeidspraksiskandidater fra NAV (AFT – Arbeidsforberedende trening), lærlinger, lærekandidater og ca 22 stillinger til arbeidsledere, støttearbeidere og administrasjon.

Asker Produkt er aksjonær i et nyopprettet selskap – OLIA – opplæringskontoret for lærekandidater i Akershus – og tilbyr flere lærekandidatløp. Her nevnes eksempelvis fagområdene baker, konditor, kokk, snekker, kontorfag, service og samferdsel, transport og logistikk.

Innen mat er det bakeri, konditori og kald-/varmmat. Fagteam med baker, konditor og kokker følger et matfaglig program – «EkteogEnkelt» – hvor anerkjente fagpersoner som Arne Brimi, Tom Victor Gausdal, Morten Schakenda, Frode Selvaag er mentorer. I matproduksjonen legger Asker Produkt vekt på bruk av kortreiste og gjerne økologiske råvarer.

Det lages produkter til eget bakeriutsalg i Asker – Den Glade Baker, Den Glade Kafe, kantiner og cateringleveranser til både privat og bedriftskunder.